Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Lustra LUX, cristale Swarovski, iluminat LED Infinite Aura 38cm

10 039 LEI

Swarovski Lighting inspira arhitectura de ultima ora, iluminatul si interioarele. Infiintata în 2011, Swarovski Lighting include doua marci de lumini de consum premium distincte: Swarovski, cu o estetică contemporană, și Schonbek cu designul său clasic.

În 1895, în Tirol, Austria, vizionarul Daniel Swarovski a inventat o masina pentru a taia cristalul perfect si precis, ce este  inca detinuta si condusa de familia Swarovski, fiind lider mondial în cristal taiat pentru bijuterii, piese decorative, corpuri de iluminat, arhitectura dar si pentru interior.

Swarovski a uimit si a inspirat designeri din lumea iluminarii, de la introducerea elementelor de cristal incastrat, dar si pentru corpuri de iluminat în1965. Marca Swarovski este renumita pentru limbajul sau de design de ultima generatie, care combina cristalul si lumina pentru a produce forme de lumini imaginative, transformand spatiile arhitecturale in repere iconice uimitor de stralucitoare.

Lumina decorativa premium a lui Swarovski lumineaza spatiile cu aura emoționala a inspirației si a artei. Modelul contemporan si proaspat al lui Swarovski imbina expertiza in cristal taiat cu tehnologie de iluminat, de ultima generatie si inspiratie, de la unii dintre cei mai renumiti designeri ai lumii. Taierea cristalului la perfecțiune este codificată în ADN-ul  Swarovski, fiecare element de iluminat este rezultatul ingineriei de varf, a inginerului unic și a mainilor dibace. Această calitate inconfundabila ne trimite intr-o lume diferita, de poveste si se reflecta in fiecare iluminare Swarovski.

De la inceput pana la finalizare, designerii și inginerii Swarovski lucreaza mana in mana cu designerii de interior si arhitectii pentru a modela corpul de iluminat original si transformand-ul cu indemanare in perfectiune.

In plus fata de cristalul obisnuit, Swarovski ofera pietre pretioase, autentice dar si pietre create din cele mai pure materii prime, artizanale la cele mai inalte standarde de calitate, culoare, dimensiune si forma. Captarea stralucirii materialelor, naturale sau sintetice dar si adaugarea unei noi dimensiuni a stralucirii, pietrele pretioase originale Swarovski si pietrele create reprezinta un alt exemplu de taiere și inovație de precizie a lui Swarovski. Aceste pietre au fost folosite de o serie de branduri notabile, designeri și producători din bijuteriile fine,  de poduri, ceasuri, ochelari și de industria electronica de consum.

Swarovski dezvaluie stralucirea dumneavoastra unica!

Materialemetal disponibil in patru finisaje, abajur decorat cu Cristale Swarovski taiate cu precizie, iluminate cu LED-uri creând un efect de tunel infinit, finisat cu un sirag de cristale
Culoarenegru, auriu lucios, argintiu lucios sau alb
PutereLED 45 Watt, 2300K-6000K, inclus
Tensiune220-240V,50/60Hz
Dimensiunidiametru:38cm; inaltime:6cm+14cm sirag cristale; inaltime minim 55cm-maxim 375cm
Accesoriireglarea intensitatii luminii si aspectul aurei de lumina cu ajutorul aplicatiei Swarovski "Infinite Control" disponibil pentru dispozitivele Android & IOS
Greutate5,9 kg
Informatii produs:Infinit Aura este o experiență de iluminare, folosind tehnologia cut-edge și design-ul inovator colecția reflecta o viziune a infinitului care sărbătorește imaginația umană și eclipsează limitele obișnuite ale minții.

Scrie o recenzie

Lustra LUX, cristale Swarovski, iluminat LED Infinite Aura 38cm

Lustra LUX, cristale Swarovski, iluminat LED Infinite Aura 38cm

Scrie o recenzie

Produse similare