Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Fotoliu FLYNN alb/ negru

CC0352P60 JG

1 070 LEI

-25%

1 427 LEI

Despre această mobila se pot spune numai lucururi exceptionale. Fondata in 1982, Barcelona Living colaboreaza cu cei mai importanti retaileri, arhitecti si designeri de produs din domeniul amenajarilor interioare, creand obiecte de mobilier moderne relevante pentru nevoile actuale de locuit.

Mobila produsă de această companie a generat de-a lungul timpului un renume international desoebit. Pornind din Spania si obtinand recunoastere in intreaga lume din China si Rusia, pana in Africa de Vest sau chiar Australia, colectiile de mobila si amenajari interioare de la Barcelona Living se vand cu usurinta.

Produsele Barcelona Living sunt realizate la standarde internationale de calitate si conform tendintelor actuale de design. Colectiile de mobila variază de la piese de mobilier pentru living, la obiecte pentru dormitor, cu scopul unic de a creea un spatiu interior placut, confortabil si relaxant.

Materialefotoliu design - fluture - cu picioare metalice solide, piele naturala
Culoarealb / negru
Dimensiuniinaltime:92cm, latime:72cm, adancime:86cm; adancime sezut:41cm; inaltime sezut:35cm
Greutate9 kg
Informatii produs:Avand in vedere ca este realizat din piele naturala, produsul poate fi usor diferit fata de cel din imagine din cauza modelelor diferite de piele

Scrie o recenzie

Fotoliu FLYNN alb/ negru

Fotoliu FLYNN alb/ negru

Scrie o recenzie

Produse similare

WhatsApp!