Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Canapea fixa 2 locuri 210cm Blok gri inchis

S571GR02 JG


5 065 LEI

Despre această mobila se pot spune numai lucururi exceptionale. Fondata in 1982, Barcelona Living colaboreaza cu cei mai importanti retaileri, arhitecti si designeri de produs din domeniul amenajarilor interioare, creand obiecte de mobilier moderne relevante pentru nevoile actuale de locuit.

Mobila produsă de această companie a generat de-a lungul timpului un renume international desoebit. Pornind din Spania si obtinand recunoastere in intreaga lume din China si Rusia, pana in Africa de Vest sau chiar Australia, colectiile de mobila si amenajari interioare de la Barcelona Living se vand cu usurinta.

Produsele Barcelona Living sunt realizate la standarde internationale de calitate si conform tendintelor actuale de design. Colectiile de mobila variază de la piese de mobilier pentru living, la obiecte pentru dormitor, cu scopul unic de a creea un spatiu interior placut, confortabil si relaxant.

Descriere structura din lemn de pin, placaj, tapiterie tesatura Chenilla-100% poliester, umplutura spuma, fibre acrilice
Culoare gri inchis
Dimensiuni lungime:210cm, inaltime:69cm, adancime:100cm, inaltime sezut:41cm, adancime sezut:70cm, greutate:78kg

Scrie o recenzie

Canapea fixa 2 locuri 210cm Blok gri inchis

Canapea fixa 2 locuri 210cm Blok gri inchis


Scrie o recenzie

Produse similare

WhatsApp!