Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Canapea 2 locuri IN& OUT RELAX

S447J14 JG

3 744 LEI

Despre această mobila se pot spune numai lucururi exceptionale. Fondata in 1982, Barcelona Living colaboreaza cu cei mai importanti retaileri, arhitecti si designeri de produs din domeniul amenajarilor interioare, creand obiecte de mobilier moderne relevante pentru nevoile actuale de locuit.

Mobila produsă de această companie a generat de-a lungul timpului un renume international desoebit. Pornind din Spania si obtinand recunoastere in intreaga lume din China si Rusia, pana in Africa de Vest sau chiar Australia, colectiile de mobila si amenajari interioare de la Barcelona Living se vand cu usurinta.

Produsele Barcelona Living sunt realizate la standarde internationale de calitate si conform tendintelor actuale de design. Colectiile de mobila variază de la piese de mobilier pentru living, la obiecte pentru dormitor, cu scopul unic de a creea un spatiu interior placut, confortabil si relaxant.

Materialecanapea pentru interior si exterior cu picioare din lemn de salcam si sfoara din poliester stabilizat impotriva razelor UV, perne -spuma si tesatura poliester 100%
Culoarenatur / gri deschis
Dimensiuniinaltime:72cm, latime:163cm, adancime:67cm; inaltime sezut:38cm
Greutate28 kg

Scrie o recenzie

Canapea 2 locuri IN& OUT RELAX

Canapea 2 locuri IN& OUT RELAX

Scrie o recenzie

Produse similare