Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Canapea IN& OUT BERNON

S449J15 JG

3 648 LEI

Despre această mobila se pot spune numai lucururi exceptionale. Fondata in 1982, Barcelona Living colaboreaza cu cei mai importanti retaileri, arhitecti si designeri de produs din domeniul amenajarilor interioare, creand obiecte de mobilier moderne relevante pentru nevoile actuale de locuit.

Mobila produsă de această companie a generat de-a lungul timpului un renume international desoebit. Pornind din Spania si obtinand recunoastere in intreaga lume din China si Rusia, pana in Africa de Vest sau chiar Australia, colectiile de mobila si amenajari interioare de la Barcelona Living se vand cu usurinta.

Produsele Barcelona Living sunt realizate la standarde internationale de calitate si conform tendintelor actuale de design. Colectiile de mobila variază de la piese de mobilier pentru living, la obiecte pentru dormitor, cu scopul unic de a creea un spatiu interior placut, confortabil si relaxant.

Materialecanapea pentru interior si exterior cu picioare din otel galvanizat finisaj vopsit si sfoara din poliester stabilizat impotriva razelor UV, perne -spuma si tesatura poliester 100%
Culoaregri / gri inchis
Dimensiuniinaltime:75cm, latime:182cm, adancime:76cm; inaltime sezut:45cm
Greutate32,3 kg

Scrie o recenzie

Canapea IN& OUT BERNON

Canapea IN& OUT BERNON

Scrie o recenzie

Produse similare