Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Canapea fixa GUY roz

S481LD23 JG

3 384 LEI

Despre această mobila se pot spune numai lucururi exceptionale. Fondata in 1982, Barcelona Living colaboreaza cu cei mai importanti retaileri, arhitecti si designeri de produs din domeniul amenajarilor interioare, creand obiecte de mobilier moderne relevante pentru nevoile actuale de locuit.

Mobila produsă de această companie a generat de-a lungul timpului un renume international desoebit. Pornind din Spania si obtinand recunoastere in intreaga lume din China si Rusia, pana in Africa de Vest sau chiar Australia, colectiile de mobila si amenajari interioare de la Barcelona Living se vand cu usurinta.

Produsele Barcelona Living sunt realizate la standarde internationale de calitate si conform tendintelor actuale de design. Colectiile de mobila variază de la piese de mobilier pentru living, la obiecte pentru dormitor, cu scopul unic de a creea un spatiu interior placut, confortabil si relaxant.

Materialepicioarele din lemn de fag, structura din lemn de pin, placaj, spuma si fibre acrilice, tapiterie tesatura Lido anti-pata tratata cu teflon, spatar si sezut detasabil
Culoarenatur / roz
Dimensiunilungime:192cm; latime:90cm; inaltime:88cm; inaltime sezut:49cm
Extensibilanu
Lada depozitarenu
Greutate46 kg

Scrie o recenzie

Canapea fixa GUY roz

Canapea fixa GUY roz

Scrie o recenzie

Produse similare