Top 3 trenduri de amenajări interio ...

Suntem deja în februarie și lansăm abia cum acest articol deoarece am vrut să ne facem bine temele, ...

5 sfaturi pentru o amenajare “moder ...

Sunt două lucruri pe care doriți să le aflați din acest articol. Primul este: „Modern country? Ce ma ...

Soluții de iluminat pentru terasa t ...

Temperaturile cresc de la zi la zi și primăvara, cum se spune, și-a intrat în drepturi. Ceea ce înse ...

3 tendințe în designul interior de ...

Odată cu primăvara vine și curățenia de primăvara. Iar dacă tot te-ai pus să faci curat, parcă merge ...

Luminozitate și căldură, cu ajutoru ...

Este deja bine cunoscut faptul că lemnul trasformă fiecare casă într-un spațiu atractiv și confortab ...

3 motive pentru care iubim mobilier ...

În ultima perioadă mobilierul din lemn natural a devenit din ce în ce mai rar utilizat în casele rom ...

Soluții de iluminat pentru terasa ta

Temperaturile cresc de la zi la zi și primăvara, cum se spune, și-a intrat în drepturi. Ceea ce înseamnă că se apropie vrem ...

Mobilă și amenajări interioare

Evambient oferă totul pentru casa ta. Începând de la mobilă, continuând cu decorațiuni și terminând cu cele mai frumoase corpuri de iluminat din cristal de lux. Nu doar atât, cu tot ce vezi în showroom sau în magazinul nostru online, vei putea să devii propriul tău creator de amenajări interioare. Avem scaune, canapele, materiale textile, becuri și accesorii pentru cele mai sofisticate corpuri de iluminat. Fie că sunt lampadare de lux sau aplice pentru iluminat industrial.

Suntem unul dintre cele mai elegante magazine de mobilă din Timișoara. Obiectivul nostru declarat este acela de a aduce și a comercializa doar produse de cea mai bună calitate. Avem mobilă de factură modernă, mobilă de tip rustic, mobilă cu accente de design exotic sau din țările nordice. Dar ce nu avem!? Iar ceea ce ne lipsește, căci este limpede că nu le putem avea pe toate, aducem pentru dvs. clienții noștri, dvs. fiind cel mai important factor din activitatea noastră.

Evident, vă puteți pune întrebarea: de ce am cumpăra de la Evambient!? Doriți un motiv? Vă oferim mai multe. În primul rând, nu aveți nicio obligație de a cumpăra de la noi. Dar, dacă sunteți în căutarea de mobilă perfectă, o mobilă care să se asorteze deplin cu interiorul dvs., de ce să vă mai bateți capul căutând pe internet altceva!? Noi ar trebui să fim de ajuns.

Oferta noastră de bază ar putea fi structurată în câteva mari direcții.

Mobilă pentru casa ta

Poate că piesele de mobilă pe care le vindem vi se par extravagante. Nu sunt. Acestea doar au o calitate desăvârșită. Ar merita să vedeți că avem câteva categorii de mobilă care, cu siguranță, mai ales pe ce tineri, îi vor face să tremure de nerăbdare până le cumpără. Sunt categorii de mobilă pe care noi le-am încadrat în genul „Shop by style” adică piese de mobilier de stil industrial, retro, chic, rustic, glamour, modern și mai sunt câteva. Vă invităm să le vedeți.

Desigur, puteți cumpăra scaune și canapele, de exemplu, ca piese individuale. Sau asortate cu alte piese sau într-un decor perfect amenajat din magazin sau veniți cu proiectul de acasă. Dar ce nu se poate!? Haideți să-ncercăm.

Decorațiuni

Ce înseamnă să-ți decorezi casa!? Evident, s-o înfrumusețezi, să plantezi în ea tot felul de obiecte frumoase. Acestea se numesc decorațiuni și sunt create să facă frumos și nu au neapărat un rol utilitar. Să ai decorațiuni înseamnă să ai oglinzi frumoase, în care să te uiți și să te vezi. Să pui pe jos covoare în care să te afunzi sau dimpotrivă, să simți că plutești. Și să-ți fie drag să te uiți la ele... Acestea sunt decorațiuni.

Fețelede pernă, cusute de mână, de exemplu brodate de cusătorese din Madeira, sunt și ele obiecte de podoabă într-o casă. Decorațiuni dacă vreți...

Corpuri de iluminat

Orice casă are nevoie de lumină, iar în zilele noastre se face cu instalații electrice. Becurile, lustrele, candelabrele, prizele și întrerupătoarele, toate la un loc sunt sunt prinse în categoria corpuri de iluminat.

Și mai avem. Ghivece, aranjamente florale, vaze, mobilă stil, fotolii, lumânări parfumate, suporturi pentru stâlpii de iluminat. Mese, dulăpioare, scrinuri și comode, șezlonguri, mobilier pentru plajă, dulapuri. Rafturi, polițe, tot ce vreți. Totul din magazinul nostru se poate încadra la o mare rubrică, aceea de amenajări interioare.

Vă așteptăm.