Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Aplica LED design minimalist T5 LINE 12W conectabila

101034 SU

71 LEI

Brand-ul Sûlion este dedicat iluminatului de mai bine de 30 de ani, reușind să acumuleze o experiență excelentă în iluminatul tehnic și iluminatul decorativ. La rândul său, a reușit să se specializeze în sectorul ventilatoarelor de tavan, cu o gamă largă.
La începuturile sale, Sûlion ca brand de iluminat a fost numit SUL, oferind produse de cea mai bună calitate, folosind cei mai buni furnizori și având cei mai buni profesioniști, premisă pe care o menține și acum.
De-a lungul anilor, marca Sûlion a creat colecții de iluminat decorativ și a reușit să se diferențieze în ceea ce privește iluminarea băilor și exterioarelor. Ambele sunt zone care necesită iluminare cu un grad ridicat de protecție împotriva apei și a prafului.
Recent, s-a concentrat pe extinderea catalogului său de lămpi, aplice, aplice pentru dulapuri, lămpi de podea, lămpi de masă, flexibile și lămpi cu LED cu o gama de produse tehnice de iluminare și ventilație.

Materialeacrilic
Culoarealb mat
PutereSMS LED Edison 12Watt, 960Lm, 4000K inclus in pret
Tensiune220-240V,50/60Hz
Dimensiunilungime: 87,5cm, adancime: 2,25cm, inaltime: 3,4cm
Informatii produs:corp de iluminat conectabil pentru zonele de iluminat din hoteluri, birouri, magazine, spitale, biblioteci și bucătării

Scrie o recenzie

Aplica LED design minimalist T5 LINE 12W conectabila

Aplica LED design minimalist T5 LINE 12W conectabila

Scrie o recenzie

Produse similare

WhatsApp!