Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Aplica LUX cu 2 brate SORRENTO

2748/2 candle- 2738/2- cu abajur

1 813 LEI

Bejorama este o companie creată în 1964 care se ocupă cu fabricarea de corpuri de iluminat decorative cu un design clasic. Produsele sunt realizate cu mare măiestrie de artizani pricepuți din dorința de a oferi clienților cele mai bune produse și servicii.

Corpuri de iluminat produse de Bejorama îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și sunt distribuite la nivel internațional.

Alegerea celor mai bune materii prime, împreună cu măiestria artizanilor și a unor procese de producție optime, garantează satisfacerea tuturor celor care aleg aceste bijuterii decoratiuni marca Bejorama.

Succesul cel mai mare a celor de la Bejorama este satisfacerea clienților lor.

Aceste corpuri de iluminat încă de la început au fost proiectate să ofere Calitate pentru toata viața. Și au reușit fiindcă au transformat Bejorama în unul dintre cei mai mari producători de corpuri de iluminat, lustre, aplice, candelabre de lux lămpi/soluții de iluminat din Europa.

Din 1964 oferă produse de înaltă calitate fabricate de maieștri artizani, care sunt livrate în multe țări, precum Germania, Franța, Portugalia, Japonia, Rusia, România etc.

Compania își dorește să ofere nu doar simple corpuri de iluminat, ci unele cu stil. De aceea, colecțiile de lămpi și lustre Bejorama sunt originale și expresive, deopotrivă, simple și laconice. Ele sunt preferate de către acei oameni care prețuiesc pacea, stabilitatea și înalta calitate.

Bejorama are peste 50 de colecții de lămpi și soluții de iluminat. Compania produce candelabre din bronz, lămpi clasice realizate din alamă cu piese decorative de cristal și bronz, cu abajururi din sticlă de înaltă calitate sau imitații de lumânări precum și candelabre în stil modern.

Toate lămpile de la Bejorama sunt unice și deosebite. Ele sunt, de asemenea, calitative și durabile. Designul și fiabilitatea acestor lămpi fac ca ele să poată fi utilizate în restaurante, hoteluri, vile, case și locuinte, birouri și alte instituții.

Bejorama oferă lămpi pandantiv (candelabre), lămpi de tavan ( plafoniere) , lămpi de perete (aplice de perete), lampadare, lămpi de masă ( veioze ). Tot ce vedeți în site-ul nostru sunt corpuri de iluminat de calitate îndelungă. Solide și rezistente, cu design clasic.

MaterialeMetal finisaj bej (decape beige) sau antique (grated antique)
Putere2x11 Watt E14 exclus din pret
Tensiune220-240V,50/60Hz
Dimensiunidiametru:30cm; inaltime: 36cm; adancime:15cm
Informatii produs:Aplica design lux din metal in doua variante de finisaj -bej sau antique. Se poate achizitiona cu abajur sau fara abajur.

Scrie o recenzie

Aplica LUX cu 2 brate SORRENTO

Aplica LUX cu 2 brate SORRENTO

Scrie o recenzie

Produse similare